Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht

Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Karmenta start met Overgangsspreekuur

Speciaal voor vrouwen met overgangsklachten organiseert Karmenta een gespecialiseerd Overgangsspreekuur. Gynaecoloog Vera Haitsma en overgangsconsulent Caroline van Lokven zien gezamenlijk patienten op dinsdagmiddag, de eerste is op 20 augustus 2019. De lichamelijke kant van de overgangsklachten wordt door mw Haitsma behandeld, terwijl mw. van Lokven meer coacht, om de veranderingen in het leven van de vrouw te bespreken.

 Dr. Haitsma en mw. van Lokven zijn beiden specialist in hun vakgebied en hebben veel kennis en ervaring met de behandeling van overgangsklachten (ook wel meno-pauze genoemd).  Ze zijn op stage geweest bij andere ziekenhuizen in Nederland, waaronder het Nij Smellinge in Drachten, om daar te kijken hoe het overgangsspreekuur daar georganiseerd is.  Aan de hand van anamnese-formulieren in ons elektronisch patienten dossier en vragenlijsten op de website kan een complete behandeling aangeboden worden, volgens de laatste inzichten op het vakgebied.

Lees meer over overgangsklachten   Maak een afspraak 

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

 • Maandag, dinsdag, vrijdag :

  08:00 - 17:30 uur

 • Woensdag :

  13:00 - 17:30 uur

 • Donderdag :

  Gesloten

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur

Telefonisch is Karmenta bereikbaar op alle weekdagen van 08:00 - 17:00 uur.