Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht

Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Karmenta zoekt 
collega's

Werken bij Karmenta?


Bij Karmenta werken zeer kundige en ervaren medisch specialisten, verpleegkundigen en assistenten. Ben jij ook zo'n topper, en hou je van korte communicatielijnen, een prettige werksfeer en onderling vertrouwen?

Kwaliteit is alles!

Onze voortdurende focus ligt op het verlenen van topkwaliteit zorg aan onze patiënten. In onze visie op kwaliteit staat de zorg voor de patiënt centraal. Wat wij goede zorg noemen, moet ook zo beleefd worden door onze patiënten. Wij definiëren kwaliteit dus niet als lijstjes met kwaliteitsindicatoren of dat wat het management wil, maar we werken met elkaar voor elkaar.

Het team van Karmenta werkt met elkaar om de geleverde kwaliteit van zorg meetbaar te maken in alle vereiste kwaliteitssystemen, zoals het EPD. Ook nemen we deel aan wetenschappelijk onderzoek en blijven we op de hoogte van de laatste innovaties in ons vakgebied.

Energie om hard te werken


We streven naar een hoog werkplezier, met korte communicatielijnen, want zo leveren we kwaliteit. Dat vereist een forse inzet. We begeleiden onze nieuwe collega's goed en maken ze wegwijs in onze processen en systemen. De zorg die we leveren is goed planbaar en zelden nachtwerk. Daardoor houden we energie om elke dag met elkaar onze patiënten optimaal van de beste gynaecologische en vrouwvriendelijke zorg in de regio te voorzien.

Kennismaken?

Voel je je aangesproken door de werkmogelijkheden van Karmenta? Dan komen we graag met je in contact.

Schrijf ons je bericht

Geïnteresseerd? Wij maken graag kennis met je.

Invalid Input
Invalid Input
Het e-mail adres is een verplicht veld
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:30 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur

Telefonisch is Karmenta bereikbaar op alle weekdagen van 08:30 - 17:00 uur.