Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht

Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Physician assistant gynaecologie / urologie

We zoeken een jonge PA, die nog niet zo lang klaar is, of bijna klaar is met haar studie, met aandachtsgebied gynaecologie, en/of urologie. Eventueel kan je al via een stage bij ons van start, als de patiĆ«ntenstroom nog niet op volle toeren draait bij Karmenta. Je zult werken onder de bezielende leiding van een zeer ervaren gynaecoloog, met uitstekende onderwijs-vaardigheden en ervaring, en die je graag alle kneepjes van het vak bij brengt. 

Je zult het geweldig vinden om in een startend enthousiast team met een patientvriendelijke visie je rol te vinden in onze kliniek. Jij bent enthousiast en een echt mensen-mens. Kwaliteit van je werk is uiteraard heel belangrijk, maar je verschuilt je niet achter een procedure of richtlijn, maar je gebruikt je kennis en ervaring om met een brede blik naar de patient te kijken. Je bent een aanpakker en je staat voor je werk. Leiding geven aan andere verpleegkundigen vindt je een spannende uitdaging en je hebt interesse in medisch wetenschappelijk onderzoek.

Herken je je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar je CV en gegevens. We komen graag met je in contact.

Meer informatie:

Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Liesanne Bouwma, medisch directeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
 • Gerard Verheij, directeur bedrijfsvoering: 06 - 52 46 09 05

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

 • Maandag, dinsdag, vrijdag :

  08:00 - 17:30 uur

 • Woensdag :

  13:00 - 17:30 uur

 • Donderdag :

  Gesloten

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur

Telefonisch is Karmenta bereikbaar op alle weekdagen van 08:00 - 17:00 uur.