Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht

Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Zorgadministratie

Bij het verlenen van medisch specialistische zorg is een zeer zorgvuldige zorgadministratie een belangrijk vereiste. Het EPD speelt daarin een centrale rol. Uiteraard moeten de zorgproducten op de correcte wijze gefactureerd worden, maar ook moeten alle voorbereidingen voor de behandelingen gedaan worden (inkoop) en de patient correct geinformeerd over alle stappen in haar medische behandeling. Komende tijd gaan we het EPD inrichten naar de wijze hoe we de zorg willen aanbieden. 

Heb jij ervaring met het afleiden van de alle zorgactiviteiten naar de juiste zorgproducten, DOT's en DBC's en de declaratiecodes? En vindt je het leuk om in een enthousiast startend team je steentje bij te dragen? Dan kunnen we je kennis en ervaring vast goed gebruiken en komen we graag met je in contact.

Herken je je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar je CV en gegevens. We komen graag met je in contact.

Meer informatie:

Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Liesanne Bouwma, medisch directeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
 • Gerard Verheij, directeur bedrijfsvoering: 06 - 52 46 09 05

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

 • Maandag, dinsdag, vrijdag :

  08:00 - 17:30 uur

 • Woensdag :

  13:00 - 17:30 uur

 • Donderdag :

  Gesloten

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur

Telefonisch is Karmenta bereikbaar op alle weekdagen van 08:00 - 17:00 uur.