Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht

Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

OK-assistentie

Als we binnenkort ook operaties op onze OK's gaan uitvoeren, dan versterken we ons enthousiaste team graag met ervaren OK-verpleegkundigen, anesthesiologen en anesthesie-verpleegkundigen. Het zal in eerste instantie gaan om 1 dag per week, we kunnen nu nog niet zo goed inschatten wanneer en vanaf wanneer het elke week zal zijn. 

Je zult het geweldig vinden om in een startend enthousiast team met een patientvriendelijke visie je rol te vinden in onze kliniek. Jij staat er voor open om veel te leren en je bent enthousiast en een echt mensen-mens. Kwaliteit van je werk is uiteraard heel belangrijk, je bereid alle patienten voor op hun OK en je stelt ze op hun gemak. Je werkt nauw samen met de anesthesie en de operateurs.  Je bent een aanpakker en je staat voor je werk.

Herken je je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar je CV en gegevens. We komen graag met je in contact.

Meer informatie:

Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Liesanne Bouwma, medisch directeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
 • Gerard Verheij, directeur bedrijfsvoering: 06 - 52 46 09 05

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

 • Maandag, dinsdag, vrijdag :

  08:00 - 17:30 uur

 • Woensdag :

  13:00 - 17:30 uur

 • Donderdag :

  Gesloten

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur

Telefonisch is Karmenta bereikbaar op alle weekdagen van 08:00 - 17:00 uur.