Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht

Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Behandelingen

Consult na bevalling

Het postpartum consult is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gericht op het voorkomen van bekkenbodem gerelateerde klachten tijdens en na de zwangerschap en bevalling. 

Gynaecologische Check

Voel je je onzeker over je gezondheid op gynaecologisch gebied? Je kunt een afspraak maken voor een gynaecologische check-up zonder verwijzing of medische reden.

Vulva-spreekuur

De schaamlippen, clitoris en huid rondom je vagina noemen we de vulva. Aandoeningen aan de huid  (infecties, eczeem, wratjes) kunnen jeuk, afscheiding of pijn veroorzaken. 

Karmenta biedt superieure medisch specialistische zorg

Gynaecologische zorg van de hoogste kwaliteit

Jouw behandeling bij Karmenta wordt uitgevoerd door gynaecologen, medisch specialisten met veel kennis en ervaring, opgedaan bij topklinische ziekenhuizen en andere zelfstandige behandelcentra. Over de beste zorg, de hoogste kwaliteit en de prettigste procedures hebben we onze eigen visie ontwikkeld. We leggen de lat hoog, daar handelen we naar en we stellen ons toetsbaar op. In een blijvend proces van verbetering luisteren we graag naar jouw suggesties, klachten of complimenten.

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:30 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur

Telefonisch is Karmenta bereikbaar op alle weekdagen van 08:30 - 17:00 uur.