Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Nieuwe spreekkamer in Gezondheidscentrum Ceres in Heesch

Nieuwe spreekkamer in Gezondheidscentrum Ceres in Heesch

woensdag, 14 okt 2020

Binnenkort krijgt Karmenta ook een spreekkamer in Gezondheidscentrum Ceres in Heesch.  De verbouwing wordt momenteel gepland en zal eind 2020 klaar zijn. 

pdfImpressie van hoe het eruit gaat zien (pdf van Powerpoint-presentatie)

 In Gezondheidscentrum Ceres in Heesch zijn veel zorgaanbieders gehuisvest, zoals een apotheek, drie huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk en een bloedprikpost van Bernhoven. De medisch specialistische zorg van Karmenta past daar prachtig bij en we zijn dan ook heel blij dat we binnenkort ook patiënten kunnen behandelen uit de omgeving Oss, Heesch, en in de regio tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen. 

Samenwerking, onderhuur spreekkamer

Voor het gebruik van de spreekkamer van Karmenta in GHC Ceres komen we graag in contact met zorgaanbieders die raakvlakken hebben met de gynaecologische en urologische zorg van Karmenta. Het idee is dat de samenwerking tussen Karmenta en de zorg van een partner elkaar versterkt, en aanvult. Te denken valt aan een gepecialiseerde therapeut, vrouwencoach, seksuoloog, etc. Ben jij zo'n zorgaanbieder en lijkt je dit wat? Neem dan contact op met Gerard Verheij van Karmenta om eens van gedachten te wisselen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bekijk de website van Gezondheidscentrum Ceres in Heesch

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

Tijdelijk helaas zonder koffie in de wachtruimte, de espressomachine is defect, maar binnenkort weer met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur