Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Mogelijkheden om met Karmenta samen te werken

Mogelijkheden om met Karmenta samen te werken

Karmenta plaatst de medewerkers, artsen en gynaecologen ook in hun kracht! 

In een enthousiast team, met meer tijd om je vak goed uit te voeren en zonder nachtdienst en verloskunde.

We zijn gestart en ons team is goed ingewerkt. Onze administratieve processen werken. We kunnen de zorg verlenen, zoals we voor ogen hebben. Nu willen we groeien en meer patiënten gaan behandelen. We verwachten dat als het drukker wordt, we binnenkort ook weer meer medewerkers nodig hebben ...

Stift groei mee met het enthousiaste team van karmenta

Vaste medewerkers

We bieden onze vaste medewerkers een salaris en arbeidsovereenkomst conform de CAO van de ZKN, die lijkt in veel aspecten op de ziekenhuis-cao. Meestal spreken we een vast aantal uren per week af, die we dan in overleg invullen. Je krijgt de loonstroken van onze loonadministratie, en verder bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. 

Oproepkrachten

Oproepkrachten hebben net als vaste medewerkers een salaris en arbeidsovereenkomst conform de CAO van de ZKN, maar dan een nul-uren contract. Maandelijks geven we de uren die je voor Karmenta gewerkt hebt door aan de loonadministratie en dan krijg je daar de loonstrook voor.

ZZP-ers

Zelfstandige zorg-professionals kunnen per dag met ons team samenwerken. Je zit dan in de buitenste flexibele schil van de arbeidspool, dat wil zeggen dat we je alleen in uitzonderingsgevallen zullen inzetten. Je bent daardoor dus niet echt onderdeel van het Karmenta-team. Je moet zelf een KvK-registratie regelen als ZZP-er in de zorg en een BTW-vrijstelling bij de Belastingdienst. Je spreken een uurtarief af en dat factureer je dan aan ons.

Medisch specialisten (gynaecologen, urologen, dermatologen)

Graag werken we met meerdere medisch specialisten samen, zeker als straks onze poli's drukker worden. Dat doen we met een overeenkomst van opdracht waarin alle juridische en fiscale zaken, concurrentie, het werken in onze kliniek en de wettelijke behandelovereenkomst en vrijgevestigdheid correct geregeld zijn. Uiteraard doorlopen we de gebruikelijke sollicatie-procedures (vergewisplicht), bespreken we inhoudelijk de samenwerking eerst en houden we ons aan de gangbare samenwerkingsvormen.

Bekkenfysiotherapeuten

Bij Karmenta, in het Medisch centrum Schijndel, kan je samenwerken in ons team als gespecialiseerde bekkenfysiotherapeut, door mee te draaien met het bekkenbodemspreekuur. Vanwege de (ingewikkelde) DBC-systematiek moet de bekkenfysiotherapeut als zelfstandige zorgverlener zelf de zorg declareren bij de patient (of de aanvullende verzekering). Je bent onderdeel van het zorgverleners-team en je draait mee in de multidisciplinaire (patienten)overleg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Overgangsconsulenten

Bij Karmenta organiseren we speciale spreekuren waarin de vrouw in één sessie eerst de gynaecoloog bezoekt en vervolgens met de overgangsconsulent spreekt (parallel spreekuur). We werken daarvoor graag samen met overgangsconsulenten. Vanwege de (ingewikkelde) DBC-systematiek moet de overgangsconsulente als zelfstandige zorgverlener zelf de zorg declareren bij de patient (of de aanvullende verzekering). Je bent onderdeel van het zorgverleners-team en je draait mee in de multidisciplinaire (patienten)overleg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Stift tot ziens bij karmenta

 

Kennismaken?

Voel je je aangesproken door de werkmogelijkheden van Karmenta? Dan komen we graag met je in contact.

Invalid Input
Invalid Input
Het e-mail adres is een verplicht veld
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

Tijdelijk helaas zonder koffie in de wachtruimte, de espressomachine is defect, maar binnenkort weer met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur