UPDATE CORONA     Nieuws     Login     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Medische zorg voor vrouwen (Gynaecologie)

Menstruatieproblemen

Problemen met menstruatie komen vaak voor. Je bent dus niet de enige die eens per maand problemen heeft. Bij Karmenta zoeken we naar een oplossing voor jouw menstruatieprobleem. We houden daarbij rekening met jouw wensen en de fase in je leven.

Overgangsklachten

De overgang is een normaal en natuurlijk proces bij elke vrouw. Maar als overgangsklachten jouw leven te veel verstoren, hoef je er wellicht niet mee door te blijven lopen. Ons team zoekt,  samen met jou, naar een persoonlijk behandeladvies.

Anticonceptie

Of anticonceptie bij je past hangt af van je gezondheid, medicijngebruik, aandoeningen in de familie, leeftijd en leefstijl. In gesprek met de gynaecoloog worden de mogelijkheden besproken. 

Bekkenbodemklachten

Bekkenbodemklachten kunnen (veel) invloed hebben op je dagelijks functioneren, hoe je je voelt, en vaak ook op je seksleven. Bekkenbodemklachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals verzakking van bekkenorganen (baarmoeder/blaas/darmen).  Vaak kan hier iets aan gedaan worden. In het eerste gesprek bij Karmenta worden de mogelijkheden besproken.  

Seksuologie

Pijn of problemen bij het vrijen kan iedereen overkomen. Maar er over praten of hulp vragen vind je wellicht lastig. Karmenta behandelt zowel de psychologische als de lichamelijke kant van de zaak en zoekt samen met jou naar een oplossing.

Cosmetische Gynaecologie

Aandacht voor je uiterlijk is niets nieuws. Soms krijg je behoefte aan verbetering of aanpassingen aan je schaamlippen of vagina. Heb je klachten, zoals pijn of ongemak? Of stoor je je aan hoe jij er van onder uit ziet of bent gaan zien?


Karmenta biedt superieure medisch specialistische zorg

Gynaecologische zorg van de hoogste kwaliteit

Jouw behandeling bij Karmenta wordt uitgevoerd door gynaecologen, medisch specialisten met veel kennis en ervaring, opgedaan bij topklinische ziekenhuizen en andere zelfstandige behandelcentra. Over de beste zorg, de hoogste kwaliteit en de prettigste procedures hebben we onze eigen visie ontwikkeld. We leggen de lat hoog, daar handelen we naar en we stellen ons toetsbaar op. In een blijvend proces van verbetering luisteren we graag naar jouw suggesties, klachten of complimenten.

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:30 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur