Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Karmenta schakelt incassobureau Medicas in

Karmenta schakelt incassobureau Medicas in

maandag, 22 nov 2021

Het komt helaas soms voor: patienten die hun rekening niet betalen. Soms zelfs als ze de vergoeding van hun zorgverzekeraar al wel ontvangen hebben. Wij sturen dan een herinnering, en nemen telefonisch contact op, of via e-mail. Als er na het overleg toch niet betaald wordt, schakelen wij Medicas in. Dat is een gespecialiseerd bureau voor het incasseren van de nota's van zorginstellingen.

 We vinden het jammer dat dit moet, maar te veel tijd steken in het innen van onze zorgnota's gaat ten koste van tijd die we met plezier zouden besteden aan patienten die hun nota's wel op tijd betalen.

Voordat wij onze vordering overdragen op Medicas, sturen wij u een laatste aanmaning. Deze verwijst naar enkele wetten en rechterlijke uitspraken, want het incassobureau zal kosten in rekening brengen voor het incasseren, en die kunnen hoog oplopen. Daar willen wij u natuurlijk wel eerst voor waarschuwen.

Meer informatie over het aanmaningstraject dat vervolgens door Medicas gevolgd zal gaan worden (de kosten kunt u berekenen met een kostencalculator) vindt u op de website van het incassobureau: https://medicas.net/aanmaningstraject/

Belangrijk: De betalingsvoorwaarden van Medicas: https://medicas.net/Betalingsvoorwaarden/

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur