Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht Karmenta

Karmenta heeft sinds de oprichting eind 2018 een raad van toezicht, die de directie controleert en ondersteunt. Dit is een formele taak die verplicht is bij medische zorginstellingen en die in de statuten van de stichting beschreven wordt. Karmenta is er trots op dat wij een drietal toppers in onze raad van toezicht hebben, met veel kennis en ervaring van de medische zorg in Nederland. 

Dhr. P.J.J. (Peter) de Kubber, zorg-bestuurder (voorzitter)

Dhr. de Kubber is een ervaren bestuurder in de zorg, hij was 19 jaar, van 1992 tot 2011, lid van de Raad van Bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Dhr. de Kubber heeft meerdere toezichtfuncties in de zorg en coacht en examineert ook leden van Raden van Toezicht. Recent werd dhr. de Kubber gevraagd door de minister van gezondheidszorg om het Slotervaart Ziekenhuis te leiden nadat dat ziekenhuis failliet was gegaan. 

Mevr. M. (Margriet) van der Meijden, zorgadministratie

Mw. van der Meijden is van oorsprong een financieel specialist (ondermeer bankier bij van Lanschot) en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in zorgadministraties van ziekenhuizen (Beatrix zkh Gorinchem, Antonius zkh Nieuwegein, Leids Universitair medisch centrum en momenteel het Pantein ziekenhuis te Boxmeer). Ze heeft een zelfstandig advies- en interim management bureau voor zorgadministraties: VDM Zorg & Control.

Mevr. D.P.M. (Desiree) van Velzen, medisch specialistische zaken

Mw. van Velzen is uro-gynaecoloog en werkzaam in het Röpcke Zweers Ziekenhuis te Hardenberg. Daarvoor werkte ze bij het Maasziekenhuis Pantein te Boxmeer. Ze heeft naast de gynaecologie veel bestuurlijke ervaring, onder andere als staf-voorzitter en ze heeft haar eigen coaching-bureau voor medisch specialisten.

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur