Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Wachttijd?

Als je zorg nodig hebt, wil je snel terecht kunnen bij een zorgverlener. Jouw zorgverzekeraar heeft zorgplicht, dat wil zeggen dat ze voldoende zorg (moeten) inkopen, zodat jij snel en redelijk dichtbij terecht kan


Toegankelijkheid van de zorg

Er zijn normen voor de wachttijd. Met dit formulier onderzoeken we de wachttijden, waardoor we een beeld krijgen van de toegankelijkheid van onze zorg in onze regio.


Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

Karmenta wil graag weten waarom je voor Karmenta kiest

Regiobeeld & wachttijden in de regio

Als je voor Karmenta kiest omdat de wachttijden bij jouw ziekenhuis lang zijn, hoe lang was dan die wachttijd? Voor ons, maar ook voor de zorgverzekeraars waarmee Karmenta samenwerkt, is het belangrijk om te weten hoe toegankelijk de gynaecologische en urologische zorg is in onze regio. Vertel het ons svp door de vragen hieronder in te vullen. Het zijn maar enkele vragen, dus het kost weinig tijd.

Privacy:

Karmenta verstrekt persoonlijke gegevens niet aan derden, dat geldt ook voor uw zorgverzekeraar. Als u hieronder uw e-mail-adres invult, dan kunnen wij de ontvangst van dit formulier aan u bevestigen. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we bijhouden hoeveel patienten er gereageerd hebben voor dit onderzoek. Dit zijn géén verplichte velden.

De informatie die u hieronder geeft, zullen we gebruiken voor statistische informatie en die zullen we in grafieken en overzichten (zonder persoonsgegevens) met de zorgverzekeraar delen. En wellicht binnenkort ook op onze website vermelden bij het laatste nieuws. 

Invalid Input
- - Invalid Input
e-mail adres is niet correct
Invalid Input

Hoe leerde je Karmenta kennen?

Invalid Input
Invalid Input

1. Eerst enkele vragen over je verwijzing naar Karmenta.

Voor welke specialist werd u naar Karmenta verwezen, de gynaecoloog of de uroloog? 

Kies het specialisme waarvoor u naar Karmenta werd gestuurd, de gynaecoloog of de uroloog.
Invalid Input
Invalid Input

Van welke zorgverzekeraar heb je de Basisverzekering? (Die is voor iedereen verplicht)


Invalid Input

2. De rest van de vragen gaan over het ziekenhuis bij jou in de buurt,
waar je ook een afspraak met een gynaecoloog of uroloog kan maken. 

Het reguliere ziekenhuis is meestal het dichtstbijzijnde ziekenhuis, in jouw stad. 

Kies jouw reguliere (meestal het dichtstbijzijnde) ziekenhuis.

Bij alle zorginstellingen, dus ook bij Karmenta, moet je korte of langere tijd wachten op je eerste afspraak. De vraag is of die wachttijd voor jou té lang is. 

Dit is een verplicht veld, u moet kiezen voor Ja of Nee.

Ziekenhuizen publiceren de wachttijden op hun website, maar meestal weet jouw huisarts ook heel goed wat de wachttijden zijn. Verder kan je de wachttijden terugvinden op Zorgkaart Nederland en heeft jouw zorgverzekeraar een afdeling Zorgadvies, of Wachtlijstbemiddeling die je kan helpen bij het vinden van een ander dichtbijzijnd ziekenhuis waar je sneller terecht kan.

Weet jij hoeveel weken u moest wachten bij jouw reguliere ziekenhuis op de eerste afspraak met de medisch specialist op de polikliniek? Was de wachttijd een aantal maanden? Reken dan svp met vier weken per maand.

Hoe lang je moest wachten bij jouw reguliere ziekenhuis is de belangrijkste vraag van dit formulier, je moet het dus aangeven door het schuifje op het aantal weken te zetten.

Als je bij de medisch specialist op het spreekuur bent geweest, en er een behandeling of operatie voor je wordt afgesproken, moet je opnieuw wachten op jouw operatie of behandeling.

Weet je hoeveel weken je moest wachten bij jouw reguliere ziekenhuis op jouw behandeling of operatie na het eerste gesprek met de medisch specialist op de polikliniek? Was de wachttijd een aantal maanden? Reken dan svp met vier weken per maand. Weet je het niet,  vul dan niets in svp. 

Invalid Input

Toelichting op je antwoorden

Hieronder kan je een toelichting geven op je antwoorden. Wil je een andere reactie geven op de zorg bij Karmenta? Wij horen het graag. Vul dan svp het reactieformulier in. Dankjewel!

Invalid Input

 

Je bent nu klaar, druk svp op [Verzenden] hieronder. Hartelijk dank voor je medewerking!

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur