Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      UPDATE CORONA     Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Cliëntenraad

Cliëntenraad

Trots is Karmenta op de in het voorjaar van 2022 opgerichte Clientenraad! De belangrijkste taak van de clientenraad is het behartigen van de belangen van Karmenta's patienten en toezien op de kwaliteit van de zorgverlening. 

De cliëntenraad van Karmenta is bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karmenta's clientenraad bestaat uit de volgende personen:

Mw. R. (Renee) Spermon-Marijnen (voorzitter)

Renee Spermon-Marijnen is gepensioneerd fysio/manueel therapeut en heeft naast haar werk 30 jaar in een zelfstandige praktijk, veel bestuurlijke ervaring opgedaan, zowel maatschappelijk als politiek. Zij was oa voorzitter van de Cliëntenraad van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ‘s-Hertogenbosch; voorzitter van de Raad van Toezicht  van het Integraal Kankerscentrum Zuid; Lid van het hoofdbestuur van het KNGF, vice-voorzitter NVMT en mbt de politiek: Gemeenteraadslid en Statenlid van de provincie Noord-Brabant. Momenteel is zij als vrijwilliger werkzaam in Museum Slager,  bestuurslid Herdenkingsconcert 4 mei en lid van de Medische Advies Commissie MSVN.

Mevr. A. (Annemarie) Koster

Annemarie Koster heeft naast een juridische ook een gezondheidswetenschappelijke achtergrond. Naast haar werkzaamheden als jurist heeft zij als nevenactiviteiten toezichthoudende rollen in maatschappelijke organisaties gehad. Haar affiniteit met de zorg heeft onder andere vorm gekregen door voorzitter van de klachtencommissie van een ziekenhuis te zijn.

Mevr. E. (Ellen) Pauel

Ellen Pauel is jarenlang actief geweest in de politieke arena als raadslid en lid Provinciale Staten en beschikt daarnaast over veel bestuurlijke ervaring in de non-profitsector. Zij was (onder meer) voorzitter van de Voedselbank ’s-Hertogenbosch en van de Stichting Spoor073 en bestuurslid van de Stichting Seniorenbus. Daarnaast was Ellen bestuurslid van de Landelijke Stichting Hematon, de patiëntenorganisatie voor mensen met een hemato-oncologische aandoening. Ellen is thans voorzitter van het KWF Den Bosch en werkt daarnaast bij Slachtofferhulp Nederland.

Mevr. F.M.L.A. (Fabienne) Toonen-Vincke

Fabienne is Executive Assistant van de Directeur Europa van een dierengeneesmiddelen farmaceut. Hiervoor heeft ze bij een aantal bedrijven eenzelfde functie uitgeoefend. Fabienne is ook een periode bestuurslid geweest van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex waar ze woont. Door Fabienne's ruime ervaring in managementondersteuning en de taken die hierbij horen, wil ze  graag bijdragen aan de dagelijkse gang van zaken van de Cliëntenraad.

Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur