Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      UPDATE CORONA     Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Het nieuwe patientenportaal

Het nieuwe patientenportaal

vrijdag, 15 sep 2023

De wijze waarop patienten zich kunnen registreren op de website (voor Beeldbellen bijvoorbeeld) is veranderd. Afgelopen tijd hebben we het getest in testomgevingen en afgelopen tijd is het nieuwe patienten-portaal stap-voor-stap in gebruik genomen op de website van Karmenta.

(oktober 2023)

Afgelopen tijd is Karmenta's patientenportaal aangepast en uitgebreid. Het wordt zo nog patientvriendelijker. Patienten kunnen makkelijker informatie zelf opzoeken en formulieren invullen op de website die vervolgens ook efficienter opgevolgd kan worden in onze kliniek. We zullen komende tijd nieuwe functies stap voor stap toevoegen.

Tussen de stappen zullen we testen en onze patienten en team informeren over de verandering.

Stap 1. Patienten MOETEN zich via de link registreren als gebruiker op de website

Patienten die toegang willen tot het Patientenportaal kunnen zich alleen registreren als gebruiker op de website via de link die we hun toesturen vanuit Medicore EPD. Daarvoor zijn de e-mails in Medicore aangepast. 

Door uzelf aan te maken via de link in de e-mail, heeft de website enkele gegevens van uw patientendossier, waardoor in een later stadium ingevulde informatie automatisch in uw medisch dossier geplaatst kan worden. Ook kan u in het patientenportaal specifieke informatie krijgen die passen bij uw klachten. 

Let op: Had u wel een e-mail ontvangen (voor 15 september) maar u zelf nog niet aangemaakt als gebruiker, dan werkt de link in uw e-mail niet. Uw account is verwijderd, omdat het toch niet meer werkt. U heeft hiervan een e-mail-bericht ontvangen. Stuurt u svp een e-mail aan Karmenta's polikliniek, dan sturen we u een nieuwe link toe, die wel werkt om uzelf aan te maken als gebruiker op de website. 

 

Stap 2. Formulieren kunnen alleen nog ingevuld worden als u ingelogd bent op de website

Om formulieren in te vullen die belangrijk zijn voor uw behandeling (De pre-operatieve screening, het toestemmingsverklaring-formulier, het overgangsklachten-formulier en in de toekomst wellicht nog veel meer) moet u ingelogd zijn op het patientenportaal. Dit is veiliger en de ingevulde formulieren verschijnen automatisch in uw patientendossier. U moet ingelogd zijn op de website om de volgende formulieren in te vullen:

  • De Pre-operatieve screening
  • De Toestemmingsverklaring
  • Vragenlijst Overgangsklachten (de patient-versie)

Ook voor Beeldbellen moet u ingelogd zijn op de website van Karmenta, maar dat was altijd al zo.

 

Stap 3. Klacht-specifieke informatie in het patientenportaal

Als u zichzelf aanmaakt als een gebruiker kiest u een klachtengroep. Als u daarna inlogt op het patientenportaal vind u daar de informatie en de links die bij uw klachten horen, en ook extra (achtergrond)informatie om nog eens na te lezen. We zijn deze klacht-specifieke informatieve artikelen nu aan het samenstellen. 

 

Stap 4. Blended Care

Blended Care is een combinatie van fysieke medisch specialistische zorg in de spreekkamer en online zorg in een website-omgeving: het Patiëntenportaal. We zullen een stappenplan aanbieden als modules, waarbij de medisch specialist toelichting geeft (algemeen) op uw klacht. Handig als u niet alles onthouden hebt. Ook zullen er links verzameld worden naar achtergrond-informatie en kunt u filmpjes bekijken van lotgenoten en specialisten. Stap voor stap wordt onze zorg daardoor duidelijk aan u uitgelegd en aan het eind van elke module kunt u vragen stellen en wordt de voortgang in uw patientendossier bijgehouden.

Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

  • Afspraken :

    08:30 - 12:30 uur

  • Zorgadministratie :

    13:30 - 17:00 uur
    (di, woe, do)

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:00 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur