Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      UPDATE CORONA     Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Medisch specialistische zorg voor vrouwen en mannen in Heesch

Medisch specialistische zorg voor vrouwen en mannen in Heesch

woensdag, 17 mrt 2021

PERSBERICHT

Sinds enkele weken kunnen vrouwen, en mannen, terecht op de spreekuren van de gynaecologen en de uroloog van Karmenta in Gezondheidscentrum Ceres te Heesch. Karmenta is een zelfstandige kliniek waar de zorg laagdrempelig, met meer tijd en aandacht voor de patiënt verleend wordt. U kunt bij Karmenta snel terecht, er zijn nauwelijks wachttijden, en de zorg valt gewoon onder uw zorgverzekering.

Een zelfstandige kliniek in uw regio past in de trend die de afgelopen jaren is ingezet. Patiënten kiezen in Nederland steeds vaker voor de medisch specialistische zorg in een kliniek. Zeker voor planbare zorg met een lager risico. Nu tijdens de Corona-crisis de wachttijden in ziekenhuizen fors toegenomen zijn, zet deze trend door. In Nederland wordt de komende jaren een verdubbeling verwacht van de patiënten die kiezen voor een kliniek in plaats van een ziekenhuis.

Vrouwen kunnen bij Karmenta terecht voor overgangsklachten, hevig menstrueel bloedverlies, vruchtbaarheid, anti-conceptie, bekkenbodemproblematiek, pijn bij het vrijen, seksuologie en de MonaLisa Touch® behandeling voor vaginale droogheid. Mannen kunnen bij de uroloog terecht voor een sterilisatie, plasklachten, erectiestoornis, nierstenen, of een check-up.

In het gezondheidscentrum Ceres te Heesch werkt Karmenta samen met ruim 25 andere (zelfstandige) zorgaanbieders, waardoor de lijnen kort zijn en de sfeer toegankelijk. In de oude directiekamer van dit regiokantoor van de Rabobank kan Karmenta bovendien kleinere ingrepen doen. Grotere ingrepen voert Karmenta uit in de operatiekamers op de locatie in Schijndel. Karmenta werkt samen met ziekenhuizen in de regio.

Karmenta is ook geopend tijdens de lock-down

Ook tijdens de huidige Corona-crisis is Karmenta geopend. Om een afspraak op het spreekuur te maken is (voor verzekerde zorg) een verwijzing van de huisarts nodig. Wil je meer weten? Bel dan met Karmenta (073 - 7200 993) of kijk op de website (www.karmenta.nl).

IMG 0913 Liselotte en Cynthia

Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

  • Afspraken :

    08:30 - 12:30 uur

  • Zorgadministratie :

    13:30 - 17:00 uur
    (di, woe, do)

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:00 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur