Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht
Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Nieuwsoverzicht

Karmenta's Gracie gynaecologische stoel

Karmenta's Gracie gynaecologische stoel

In de spreekkamer van Karmenta beschikken we over een hyper-moderne gynaecologische stoel. Behalve dat de stoel een opvallend kleurtje heeft (oranje) zit de stoel ook comfortabel en kan de vrouw meekijken naar het beeld dat de gynaecoloog met de colposcoop maakt op het grote full-HD scherm. 

Meer informatie


Brochure Karmenta is klaar

Brochure Karmenta is klaar

Over de vormgeving van Karmenta is lang nagedacht en uiteindelijk hebben we gekozen voor een warme, vrouwvriendelijke uitstraling. In onze brochure lees je meer details. De brochure is naar de huisartsen gestuurd in de regio.

pdfBekijk de brochure

Meer informatie


Verwijzen via ZorgDomein

Verwijzen via ZorgDomein

Vanaf 1 april 2019 is Karmenta beschikbaar in ZorgDomein, de verwijsapplicatie voor huisartsen en medische specialisten. Op dit moment ontvangen we de verwijzingen nog via de e-mail, binnenkort verschijnen ze automatisch in het Medicore EPD

Meer informatie


Karmenta kiest voor het EPD van Medicore

Karmenta kiest voor het EPD van Medicore

Het elektronisch patiënten dossier is de software waarin we alle zorg administreren. Het is een belangrijk onderdeel van een zorg-instelling en het moet aan vele eisen, wetten, richtlijnen en veiligheidseisen voldoen. Karmenta heeft diverse gesprekken met verschillende EPD-leveranciers gevoerd en we denken dat we met Medicore een sterke partner voor ons EPD hebben en dat we een moderne en state-of-the-art mogelijkheden zullen bieden aan onze medewerkers en onze patienten.

Meer informatie


Karmenta koppelt aan zorgverzekeraars

Karmenta koppelt aan zorgverzekeraars

Het is slechts een eerste stap, maar technisch hebben we nu alles op orde om mee te draaien in de mallemolen van marktwerking in de zorg in Nederland. De AGBCode is een uniek ID dat iedere zorginstelling heeft en Vecozo zorgt voor een sterk beveiligde communicatiestroom met zorgverzekeraars, zorgautoriteit en alle zorgpartijen in Nederland, via de Vecozo-portalen.

Meer informatie


Kennismakingsborrel wordt een kick-off..

Kennismakingsborrel wordt een kick-off..

De kennismaking met Karmenta Specialistische praktijk voor de vrouw in Medisch Centrum Schijndel werd meer een kick-off dan een kennismakingsborrel door de enorme belangstelling en de schitterende cadeau's die we kregen! We kijken terug op een zeer geslaagde avond en gloeien nog na van alle positieve reacties en gelukwensen! Bedankt!

Meer informatie


Inrichten van de spreekkamers

Inrichten van de spreekkamers

Deze week richten we de spreekkamer in van vrouwenkliniek Karmenta in Medisch Centrum Schijndel. Vrijdagavond maken we met een glaasje verder kennis met ons team en iedereen die met ons wil en komt samenwerken. Het wordt gezellig, want we krijgen zoveel positieve reacties!

Meer informatie


Kennismakingsborrel op 22 februari 2019

Kennismakingsborrel op 22 februari 2019

Velen, vrienden, collega's, professionals in de zorg, volgen ons bij het optuigen van een eigen kliniek. Op 22 februari houden we een openingsborrel. Kort daarna openen we de deuren en gaan we patienten zien. Graag vertellen we over de stand van zaken en laten geinteresseerden de locaties zien waar we aan de slag gaan in Medisch Centrum Schijndel. Wil je ook kennis maken? Meldt je dan aan voor de borrel op 22 februari.

Meer informatie


Brabants Dagblad 24 december 2018

Brabants Dagblad 24 december 2018

Vlak voor de kerst verscheen een artikel in Brabants Dagblad waarin de nieuwe medisch specialisten zichzelf voorstellen die in Medisch Centrum Schijndel hun kliniek starten. CortoClinics van orthopeed Nanne Kort is al gestart en Karmenta van gynaecoloog Liesanne Bouwma volgt binnenkort. Lees het artikel hieronder.

Meer informatie


Karmenta verkrijgt vergunning

Karmenta verkrijgt vergunning

Om een kliniek te starten is een toelating vereist van de Nederlandse overheid. Dit is een soort vergunning die wordt afgegeven door het CIBG, een afdeling van het ministerie van VWS, in het kader van de WTZi (Wet Toelating Zorginstellingen). Die toelating krijg je alleen als je statuten voldoen aan de (strenge!) eisen voor transparantie en de Governancecode Zorg. Karmenta is nu officieel toegelaten als nieuwe zorginstelling en mag daardoor zorg verlenen conform alle regels in Nederland, contracten sluiten met zorgverzekeraars, etc.

Meer informatie


De eerste nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief

Veel vrienden, bekenden en collega's zijn zeer geinteresseerd in onze plannen voor een eigen kliniek. We komen regelmatig samen en recent verstuurden we ze onze eerste nieuwsbrief.

Wil je ook Karmenta's nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.

Overzicht verstuurde nieuwsbrieven.

Meer informatie


Statuten en Raad van Toezicht

Statuten en Raad van Toezicht

Samen met het in gezondheidsrecht gespecialiseerde kantoor Dirkzwager Advocaten en Notarissen uit Nijmegen zijn de statuten opgesteld van Karmenta ZBC. Ook is er een driekoppige Raad van Toezicht opgericht. De statuten van Karmenta kunnen nu beoordeeld worden door het CIBG en in het Handelsregister van de KvK zijn we nu ook geregistreerd.

Meer informatie


Vormgeving is definitief

Vormgeving is definitief

Na brainstorms over bedrijfsindentiteit en positionering, best een aantal testversies en een beslissing over kleurencombinaties hebben we een vormgeving vastgesteld waar we heel gelukkig mee zijn. Samen met creatief buro Big Bird Media uit Berlicum ontwierpen we een chique, warme vormgeving die vertrouwen en aandacht uitstraalt. Het logo toont ons hart voor vrouwenzorg en enerzijds de verbinding tussen arts en patient en anderzijds de eigenheid van de vrouw, haar lichaam en haar beslissing over de behandeling. We hopen dat vrouwen zich er bij thuis zullen voelen. Naam en logo zijn geregistreerd bij het Benelux merkenbureau. ®

Meer informatie


Stichting en BV worden opgericht

Stichting en BV worden opgericht

Na talloze gesprekken met andere medische professionals en zorgondernemers en specialisten op gebied van recht, accountancy, governance in de zorg, zorgverzekeraars weten we hoe de structuur wordt en kunnen we aan de slag om de statuten op te stellen.

Meer informatie


Patiëntinformatie op scherm in de wachtkamer

Patiëntinformatie op scherm in de wachtkamer

We maken een slideshow voor in de wachtkamer, waarin -in realtime, dus 100% automatisch- het nieuws van de website op een scherm getoond wordt. Dit is daarvoor een test.

Meer informatie

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag
    08:00 - 17:00 uur
  • Zat/Zon
    Gesloten
  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur